Mobila lösningar

På Authority bygger vi alltid lösningar som fungerar oavsett kanal eller enhet, och vi kan även ta fram specialanpassade mobila lösningar. Kan man möta kundernas behov oavsett var de befinner sig skapar man starkare affärer och mer lojala och nöjda kunder.

Det mobila surfandet växer och det växer snabbt. Det förändrar sättet som vi behöver kommunicera med våra kunder och användare. På Authority bygger vi alltid lösningar som fungerar oavsett kanal eller enhet, och vi kan även ta fram specialanpassade mobila lösningar. Kan man möta kundernas behov oavsett var de befinner sig skapar man starkare affärer och mer lojala och nöjda kunder.

Responsiv webbdesign

En webbplats som anpassar utseendet på innehållet efter vilken typ av enhet som besökaren använder när man surfar kallas responsiv webbdesign. Vi på Authority har byggt många responsiva webbplatser, så där har vi lång erfarenhet. I kombination med vår djupa kunskap om EPiServer och Umbraco hjälper vi även er att på ett bra sätt kunna jobba responsivt som redaktörer med de utmaningar som man stöter på där när webbplatsen är responsiv.

Att använda en responsiv webbdesign framför en separat mobilsajt är att föredra då innehåll bara behöver publiceras på en plats, samtidigt som det också endast är en webbplats som måste förvaltas kodmässigt vilket sänker förvaltningskostnader.

Vill du prata responsiva och mobila lösningar?

Ring Markus, han kan allt om responsiva och mobila lösningar.

08-400 122 62