Litium

Den lönsamma och smarta e-handelsplattformen som växer med din verksamhet.

Litium logo

Gör som Teknikmagasinet, Jollyroom, Hafa och över 400 andra svenska företag - välj Litiums plattform för din e-handel. Vi på Authority är partner med Litium och har utvecklat flera framgångsrika e-commerceprojekt för våra kunder, som Vitvaruexperten och Tvexperten.

Med Litium får ni en kraftfull och lönsam plattform, som växer med er verksamhet. Oavsett om ni är jobbar inom B2C eller B2B hittar ni alla funktioner som ni behöver, som: central produkthantering (PIM) och ett kraftfullt publiceringsverktyg (CMS). Ni jobbar smidigt med marknadsföring, försäljning och kundlojalitet i en och samma plattform. 

Med Litium kan du välja mellan den flexibla plattformen Litium eller Litium Accelerator genom Authoritys paketering 2 Market. Med 2 Market får ni kortast möjliga startsträcka till en helt ny e-handel - till ett fast pris. Läs mer om Authority 2 Market här

Authority erbjuder

Authority är en digitalbyrå som förenar teknik, kreativitet och strategi. Vi brinner för att skapa vinnande digitala lösningar, som gör både dig och dina kunder nöjda. The Authority way står för engagemang, nytänkande, framåtanda och spetskompetens – och ger mätbara resultat. 

Vi vet att din tid är dyrbar och därför jobbar vi enligt agila metoder, som gör projektet både effektivt och transparant. Vi sätter oss in i ert nuläge, era utmaningar och behov och tillsammans kommer vi fram till hur vi bäst uppnår era mål. 

Vi vet att arbetet inte är slut vid lansering – det är då det roliga börjar. Vi hjälper dig med optimering, testning och skapar rätt förutsättningar för att uppnå era affärsmål.

Authority är partner med Lititum och har certifierade utvecklare, vilket gör att du kan känna dig helt trygg med oss som din leverantör.

Vill du prata Litium?

Ring Jonas, han berättar gärna mer om Litium och e-handel.

08-400 122 55