EPiServer

EPiServer är en av Sveriges ledande plattformar för CMS, e-handel och marknadsföring. Authority bygger lösningar som driver dina affärer framåt.

Vi på Authority har erfarenhet från många EPiServer-projekt hos kunder i varierande storlek och vi har tagit fram lösningar för både publika webbplatser och intranät.

EPiServer – ett lätthanterligt publiceringsverktyg som driver dina affärer framåt

EPiServer är idag Sveriges populäraste CMS. Verktyget erbjuder ett enkelt gränssnitt för de medarbetare som ansvarar för din webbplats redaktionella innehåll utan att de behöver ha några kunskaper inom programmering eller design.

Verktyget passar utmärkt för både stora och små webbplatser och ger dig både lägre förvaltningskostnader och enklare administration av din webbplats. Det ger dig också en onlinenärvaro som engagerar besökarna och driver dina affärer framåt.

Authority erbjuder

Vi på Authority har erfarenhet från många EPiServer-projekt hos kunder i varierande storlek och vi har tagit fram lösningar för både publika webbplatser, intranät och extranät. När det kommer till e-handel arbetar vi med EpiServer Commerce. Vi är också partner med EPiServer och har certifierade utvecklare, vilket gör att du kan känna dig helt trygg med oss som din leverantör.

Du kan även vända dig till oss om du redan har en webbplats baserad på EPiServer och behöver hjälp med drift och förvaltning.

Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt EPiServer-projekt!

Vill du prata EPiServer?

Ring Per, det han inte kan om EPiServer är inte värt att veta.

08-400 122 88