E-handel

Vi bygger framgångsrika e-handelslösningar åt våra kunder, både B2C och B2B. Nu även till fast pris! 

Oavsett om ni ligger i startgroparna för en helt ny e-handel eller om ni behöver ta er befintliga webbutik till en ny nivå är vi rätt byrå för er. Vi är partner med två av Sveriges ledande e-handelsplattformar: EPiServer Commerce och Litium och alla våra systemutvecklare är certifierade och har lång erfarenhet. Vi hjälper er att välja rätt plattform utifrån era behov och kan bistå er hela vägen från strategi, koncept, utveckling och konverteringsoptimering. Självklart erbjuder vi en kostnadsfri första genomgång.

Dessutom erbjuder vi Authority 2 Market - en e-handel till fast pris med kort startsträcka och många möjligheter till anpassning. Läs mer om Authority 2 Market.

Läs gärna om våra senaste e-handelsprojekt för Tvexperten.com, Vitvaruexperten.com samt Direktronik.se

Förutom erfarna systemutvecklare som kan ta fram den tekniska lösningen har vi även expertisen för att skapa fungerande söklösningar, kvalitetssäkrade betalningslösningar och driftsäkerhet. Våra kunder finns inom både B2B och B2C och vi har förståelse och kunskap om vad som krävs för att skapa en framgångsrik e-handel utifrån olika förutsättningar. 

Men en e-handel handlar om mer än den tekniska plattformen – det handlar om att förvandla besökaren till en lojal kund. Konverteringsoptimering helt enkelt. Det kan vi på Authority. Vi mäter, analyserar och hjälper dig att ta fram en strategi som förbättrar dina resultat.

Vi bygger lösningar på EPiServer Commerce, Litium Studio och uCommerce för Umbraco. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att skapa lönsam e-handel.

Vill du prata e-handel?

Ring Jonas, han kan allt om e-handel.

08-400 122 55