Pole of Hope

Vi på Authority är stolta över att vara en del av äventyraren och barnsupportern Aron Anderssons expedition till Sydpolen till förmån för Barncancerfonden. 

Varje år drabbas över 300 barn av cancer – Aron Andersson har varit en av dem. Nu är hans drivkraft att samla in pengar till forskningen för att utrota barncancer. Senare i år ger han sig ut på sitt största, längsta och troligtvis farligaste äventyr – och det är svenska folket som gör expeditionen möjlig genom att stödja Barncancerfonden.  

Under en månads tid ska han skida till Sydpolen, som första person i rullstol. För varje 10 kronor som doneras får Aron skida en meter - om inga pengar samlas in får inte Aron fortsätta.  Resan kan följas meter för meter på en karta som hela tiden visar aktuell sträcka och insamlad summa.

Målet är att samla in så mycket pengar som möjligt till Barncancerfonden – och självklart vill vi på Authority vara med och bidra. Därför sponsrar vi Pole of hope genom att stå för den tekniska plattformen och utveckla sajten Poleofhope.com. Där kan alla som vill följa Arons äventyr och donera pengar för att få honom att nå Sydpolen – alla insamlade medel går oavkortat till Barncancerfonden.