Ny webbplattform åt Alecta.se

Authority har hjälpt Alecta att bland annat byta webbplattform och utveckla nya, användarvänliga funktioner på hemsidan.


Bakgrund
Alecta är ett pensionsbolag, som förvaltar pensioner åt företag och privatkunder. Alecta erbjuder pensionsförsäkring, sjukförsäkring och ersättning till efterlevande. På Alectas hemsida finns riktad information till olika målgrupper samt personliga verktyg och sidor.

Uppdrag
Sedan 2014 har Authority haft ett löpande uppdrag hos Alecta. Ursprungligen bestod uppdraget av att flytta Alectas befintliga webb från deras dåvarande leverantör till en inhouselösning. Vi har även utvecklat och byggt Alectas pensionsberäkningsverktyg, från back-end till front-end och design. För närvarande pågår arbete med att migrera Alecta till den nyaste versionen av Episerver, samtidigt som den befintliga webben vidareutvecklas.

Plattform
EpiServer

Återkoppling

”Per från Authority utmanar oss ständigt med sina innovativa tekniska lösningar. Han har en särskilt god förmåga att förädla våra förslag så att vi i slutändan utvecklar ännu bättre tjänster för våra kunder. Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete med Authority.” 

Jonni Hällkvist, Webbansvarig Alecta