Är du vår nästa systemarkitekt?

Om oss, rollen och dig..

På Authority besitter vi en rad olika kompetenser; från digital strategi, konceptutveckling och design till systemutveckling och frontendutveckling i toppklass. För oss är det viktigt att man trivs och utvecklas därför genomför vi gemensamma aktiviteter, åker på en årlig resa för att utbyta kunskap och erbjuder dig en årlig summa för kompetensutveckling. Vi sitter på Rådmansgatan i centrala Stockholm med solbadande innergård, pingisbord, ölkyl, närhet till en mängd schyssta lunchställen och givetvis – riktigt gott kaffe! Vi arbetar med flera spännande kunder som Röda Korset, Barncancerfonden, designonline.se, Munskänkarna, SF Studios m.fl. Nu utökar vi vårt team med en systemarkitekt som vill jobba på Stockholms hetaste digitalbyrå - join us!

Hos oss får du skapa kvalitativa och innovativa lösningar för våra kunder. Du säkerställer att våra kunders behov får den bästa tekniska lösningen. Att vara systemarkitekt innebär att arbeta i tvärfunktionella team där du fungerar som den tekniska specialisten. Du har en förmåga att samarbeta med såväl kunder som internt och kan stötta våra utvecklare i frågor som rör den tekniska arkitekturen. Vidare är du en självgående person som gillar utmaningar och är en problemlösare med förmåga att se helheten.

Authority är ett företag med stor kompetens inom .NET-utveckling. Med fördel är du bekant med CMS och/eller e-handelssystem EPiServer, Litium, Umbraco. Vi tror att du har arbetat som systemarkitekt under flera år tidigare. Du kommer fungera som Lead i vissa projekt där du ansvarar för att teamet följer kodstandard, en bestämd teknisk arkitektur i projekt samt säkerställer att utvecklingsteamet följer samtliga punkter i produktionsfasen när det gäller code-review, utvecklartester, DoD och driftsprocesser. 

Hur går processen till?
Skicka ett mail till karin.strandh@authority.se där du kortfattat berättar varför du är rätt för den här rollen, länka gärna till din LinkedIn om du har en sådan. Vi träffar folk löpande. Funderar du på något? Maila eller slå en signal till 08-400 122 75. Hoppas vi hörs!

Kontakta oss