Är du en pedagogisk stjärna inom .NET?

Om oss, rollen och dig..

På Authority besitter vi en rad olika kompetenser; från digital strategi, konceptutveckling och design till systemutveckling och frontendutveckling i toppklass. För oss är det viktigt att man trivs och utvecklas därför genomför vi gemensamma aktiviteter, åker på en årlig resa för att utbyta kunskap och erbjuder dig en årlig summa för kompetensutveckling. Vi sitter på Rådmansgatan i centrala Stockholm med solbadande innergård, pingisbord, ölkyl, närhet till en mängd schyssta lunchställen och givetvis – riktigt gott kaffe! Vi arbetar med flera spännande kunder såsom Röda Korset, Barncancerfonden, designonline.se, Munskänkarna, SF Studios m.fl. Nu utökar vi vårt team med en Lead Developer som vill jobba på Stockholms hetaste digitalbyrå - join us!

Som Lead Developer är du ansvarig utvecklare samt tekniskt ansvarig i utvecklingsprojekt och löpande förvaltning hos vissa kunder. Du är Lead – vilket innebär att du leder och stöttar en grupp duktiga utvecklare i nyutveckling och vidareutveckling samt har egenskaperna som krävs för att lära ut till våra mer juniora utvecklare. Du kommer ansvara för att teamet följer kodstandard, en bestämd teknisk arkitektur i projekt samt säkerställer att utvecklingsteamet följer samtliga punkter i produktionsfasen när det gäller code-review, utvecklartester, DoD och driftsprocesser. 

Du är långt fram då det gäller att arbeta agilt och vet vad som behöver vara på plats för att vara redo att snabbt produktionssätta och känna sig trygg med sin leverans. Du är en excellent systemutvecklare som hänger med i den tekniska utvecklingen och sprider din kunskap vidare till teamet. Authority är ett företag med stor kompetens inom EPiServer, Umbraco, Litium och .NET-utveckling och du har detsamma. Du är ett tekniskt stöd till projektledare och digital strateg samt har kontinuerlig kontakt med kund där du presenterar och förklarar tekniska lösningar på ett otekniskt språk.

Vi erbjuder:

  • Årligt utbildningsbidrag 
  • Tjänstepension
  • Flexibel arbetstid
  • Vårdförsäkring
  • Sjukförsäkring
  • Centralt kontor (10 meter från T-bana)
  • Friskvårdsbidrag
  • Tipsbonus
  • Varma kollegor


Hur går processen till?
Skicka ett mail till ananda.granfelt@authority.se där du kortfattat berättar varför du är rätt för den här rollen, länka gärna till din LinkedIn om du har en sådan. Vi träffar folk löpande. Funderar du på något? Maila eller slå en signal till 0707-600906. Hoppas vi hörs!

 

Kontakta oss