Teknisk leveransansvarig

Har du ett intresse för verksamhetens behov och förmåga att omsätta detta i tekniska lösningar?

På Authority besitter vi en rad olika kompetenser; från digital strategi, konceptutveckling och design till systemutveckling och frontendutveckling i toppklass. För oss är det viktigt att man trivs och utvecklas därför genomför vi gemensamma aktiviteter, åker på en årlig resa för att utbyta kunskap och erbjuder dig en årlig summa för kompetensutveckling. Vi sitter på Rådmansgatan i centrala Stockholm med solbadande innergård, pingisbord, ölkyl, närhet till en mängd schyssta lunchställen och givetvis – riktigt gott kaffe! Vi arbetar med flera spännande kunder såsom Röda Korset, Barncancerfonden, designonline.se, Munskänkarna, SF Studios m.fl. Nu utökar vi vårt team med en teknisk leveransansvarig som vill jobba på Stockholms hetaste digitalbyrå!

Som teknisk leveransansvarig säkerställer du den tekniska kvalitén och vidareutvecklingen hos våra befintliga kunder. Din tekniska förståelse är god och du arbetar fram tekniska lösningsförslag efter kunders önskemål och behov samt för en dialog kring dessa med kund. 

  • Arbetar nära kunden i förvaltningsprojekt vad gäller den tekniska lösningen
  • Håller ihop dialogen mellan olika intressenter i projekt och daglig drift samt är ett stöd mellan leverans och kund
  • Ansvarar för utveckling och leverans av utvecklingsärenden
  • Stöttar en grupp av utvecklare i nyutveckling och vidareutveckling
  • Planerar resurser utefter kravspecifikationer och tidsestimat
  • Följer med i de senaste trenderna och nyheterna inom .NET

Du är kommunikativ, pedagogisk och trivs med såväl ett strukturerat som agilt arbetssätt. Du har ett stort tekniskt intresse - kanske har du jobbat som utvecklare tidigare alternativt förvärvat din kunskap på annat sätt. Authority är ett företag med stor kompetens inom EPiServer, Umbraco, Litium och .NET-utveckling och har du kunskap inom en eller flera av dessa plattformar är det meriterande.

Hur går processen till?
Skicka ett mail till karin.strandh@authority.se där du kortfattat berättar varför du är rätt för den här rollen, länka gärna till din LinkedIn om du har en sådan. Vi träffar folk löpande. Funderar du på något? Maila eller slå en signal till 08-400 122 75. Hoppas vi hörs!