Projektledare

 Är du en projektledare med erfarenhet av digital transformation och agila projekt?

På Authority besitter vi en rad olika kompetenser; från digital strategi, konceptutveckling och design till systemutveckling och frontendutveckling i toppklass. För oss är det viktigt att man trivs och utvecklas därför genomför vi gemensamma aktiviteter, åker på en årlig resa för att utbyta kunskap och erbjuder dig en årlig summa för kompetensutveckling. Vi sitter på Rådmansgatan i centrala Stockholm med solbadande innergård, pingisbord, ölkyl, närhet till en mängd schyssta lunchställen och givetvis – riktigt gott kaffe! Vi arbetar med flera spännande kunder som Röda Korset, Barncancerfonden, designonline.se, Munskänkarna, SF Studios m.fl. Nu utökar vi vårt team med en projektledare som vill jobba på Stockholms hetaste digitalbyrå - join us!

Som projektledare kommer du i ett tidigt skede vara med att hjälpa kunden med rådgivning och strategisk kompetens. Du ansvarar för att utforma projekt som tar hänsyn till såväl budget, omfattning och tidsplan samt leder teamet genom projektet och säkerställer att vi når uppsatta mål och levererar på tid, med hög kvalitet.

Vi söker dig:

  • med en passion för digital kommunikation och teknisk förståelse
  • som har drivit agila projekt, SCRUM meriterande, under minst 3 år
  • med goda ledaregenskaper
  • med högskoleutbildning eller motsvarande 

Hur går processen till?
Skicka ett mail till karin.strandh@authority.se där du kortfattat berättar varför du är rätt för den här rollen, länka gärna till din LinkedIn om du har en sådan. Vi träffar folk löpande. Funderar du på något? Maila eller slå en signal till 08-400 122 75. Hoppas vi hörs!