Vitvaruexperten Årets nykomling

Vi är lite extra glada och stolta - vår kund Vitvaruexperten är nominerad till Årets nykomling av Prisjakt och har dessutom chans att bli Årets nätbutik.

Inte bara Vitvaruexperten.com utan även Tvexperten.com är nominerad till Årets nykomling av Prisjakt. Åtta nätbutiker har valts ut, där alla har har ett omdömessnitt på minst betyg 7/10. 

- Det tycker vi är superkul, säger Mikael Hagman, vd för båda nätbutikerna, som lanserades tidigare i år. 
- För varje röst ni lägger, skänker Prisjakt 1 krona  till Rädda Barnen - bara en sådan sak! säger han och hoppas att många ska delta i omröstningen.

Både Vitvaruexperten.com och Tvexperten.com är start-ups som fått en flygande start sedan lanseringen. Authority har utvecklat och byggt båda sajterna på Litiums plattform och vi har även stått för design av hela den grafiska profilen. 
- Vi fokuserade mycket på användarvänlighet och på de viktiga små detaljerna, exempelvis har vi lagt in en filtrering i breadcrumbs-menyn. Vi tittade också mycket på merförsäljningsflöden på sajten. Det känns jätteroligt att sajterna nu blivit nominerade av Prisjakt, säger Johan Thuresson, art director på Authority.

Här kan du rösta på Vitvaruexperten.com
Här kan du rösta på Tvexperten.com

Läs mer om Prisjakts nomineringar